Nadmierne spożycie ultraprzetworzonej żywności może mieć negatywny wpływ na ciało i umysł – przestrzegła dietetyczka ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego, doktor nauk o zdrowiu Małgorzata Słoma-Krześlak.
  
                    
                        Zaloguj się i przeczytaj bezpłatnie całą treść artykułu.
                        Nie masz jeszcze konta dostępowego?
                        Zarejestruj się bezpłatnie, a otrzymasz:
                        * dostęp do wszystkich doniesień oraz pełnych tekstów artykułów naukowych w naszej Czytelni,
                        * prawo do bezpłatnego otrzymywania newslettera "Aktualności TERAPIA" z przeglądem interesujących i przydatnych wiadomości ze świata medycyny oraz systemu ochrony zdrowia w Polsce i na świecie,
                        * możliwość komentowania bieżących wydarzeń oraz udziału w ciekawych quizach i konkursach.
                        Zapraszamy serdecznie, dołącz do naszej społeczności.
                    
Dodaj komentarz